ادامه عملکرد فاجعه بار کسپرسکی و ناامیدی کارشناسان امنیتی

https://www.durantash.com/images/disna/2019/kl-not1.jpg
همانطور که میدانید شرکت کسپرسکی طی سالهای اخیر با روشهای مختلف تلاش کرده تا از خود چهره یک شرکت بزرگ و معتبر را نمایش دهد.

این در حالی است که این شرکت روسی دقیقآ طی همین سالها به دلایل مختلف از جمله، استفاده از روشهای فریبکارانه و دروغگویی در بازاریابی و تبلیغات، ضعف جدی فنی و پشتیبانی و همچنین فعالیت های ناسالم تجاری مانند ی های متعدد از مشتریان و نمایندگانش مانند بلاک کردن لایسنس های تجاری و یا توزیع کارت لایسنس های مشکل دار و 200 روزه در بازار به جای کارت لایسنس های 1 ساله ( 365 روزه )، که باعث شده بخش زیادی از نمایندگان و مشتریانش را از دست بدهد.

فقط در ایران بجزء دهها خرده فروش و ریسلر، حداقل 6 شرکت بزرگ ( دورانتاش، آواژنگ، شاتل، های وب، آسیاتک و مخابرات تهران ) به همکاری با کسپرسکی پایان دادند.

این در حالی است که نمایندگان و شرکای حال حاضر کسپرسکی با همکاری و حمایت دهها رسانه و سوء استفاده از نفوذ در نظام صنفی رایانه ای " تهران"، به شدت تلاش دارند از این شرکت حمایت کرده و مانع انتشار اخبار و اطلاعات درست درباره این شرکت و همچنین حوزه آنتی ویروس ها شوند.

ضعف پشتیبانی کسپرسکی مخصوصآ در قبال رفع آسیب پذیری و نقص امنیتی محصولاتش، باعث شد تا صدای برخی کارشناسان امنیتی از جمله گراهام کلولی و تاویس اورماندی ( کارشناس امنیتی شرکت گوگل ) هم بلند شود و در واقع به طور غیر مستقیم به خریداران آنتی ویروس های کسپرسکی هشدار دهند که استفاده از محصولات این شرکت روسی میتواند نه تنها تامین کننده امنیت نباشد، بلکه میتواند خطر آفرین باشد.

در جدیدترین جستجوهای دیسنا، با موارد جدیدی از ضعف پشتیبانی کسپرسکی روبرو شدیم.

اولین مورد مربوط می شود به اعتراض کارشناس امنیتی آقای ولادیمیر پالانت ( Wladimir Palant ) که طی سال 2018 چندین آسیب پذیری آنتی ویروس های کسپرسکی را به این شرکت روسی گزارش داد.


https://www.durantash.com/images/disna/2019/kl-palant.jpg


این کارشناس امنیتی در نهایت پس از ارسال چندین گزارش نقص امنیتی و به دلیل عدم پاسخگویی و بی مسئولیتی کسپرسکی، اعلام کرد که به یافتن آسیب پذیری در آنتی ویروس های این شرکت روسی پایان میدهد.

این لینک مربوط می شود به داستان آخرین نقص های امنیتی که این کارشناس امنیت به کسپرسکی گزارش داد.

2- مورد بعدی مربوط می شود به بررسی صفحه کسپرسکی در وب سایت Hackerone .

بررسی وب سایت هکر وان نشان میدهد که کسپرسکی قادر به پاسخگویی و رفع بسیاری از آسیب پذیری های محصولاتش نبوده که عکس آن را در زیر میتوانید ببینید.


https://www.durantash.com/images/disna/2019/kl-hackerone-1.jpg


پیش از این در خبری نسبت به ادعاهای دروغین کسپرسکی در این وب سایت صحبت کرده بودیم.

کسپرسکی در بنری که در صفحه اختصاصی خود در وب سایت هکر وان ( HackerOne ) قرار داده، مدعی شده بزرگترین شرکت خصوصی آنتی ویروس دنیاست.

این در حالی است که کسپرسکی ( Kaspersky ) آمار و اطلاعات دقیقی از میزان فروش دیگر شرکتهای خصوصی آنتی ویروس مانند بیت دیفندر ، ایست، آویرا، مالوربایت، کومودو، پانداسکیوریتی، بولگارد، جی دیتا، ام سی سافت، ویپره ، وبروت* و . ندارد.

شرکتهای ترندمیکرو، مکافی، سایمنتک، اوست، سوفوس، اف-سکیور، چک پوینت، کوئیک هیل، کرود استریک ( Crowdstrike ) سهامی عام هستند.

* شرکت وبروت چندی پیش به تملک شرکت Carbonite در آمد که سهامی عام است.

کسپرسکی از شرکتهای سازنده آنتی ویروس که برخی کاربران این شرکت و محصولات آنتی ویروس آن را با عناوینی نظیر کسپرسکای ، کاسپرسکی ، کسپراسکای ، کسپراسکای ، و یا کاسپراسکای نیز می‌شناسد.مدیرعامل شرکت یوجین کسپرسکی .


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کسپرسکی ,شرکت ,امنیتی ,ویروس ,آنتی ,کارشناس ,آنتی ویروس ,شرکت روسی ,آسیب پذیری ,کارشناس امنیتی ,کارشناسان امنیتی ,ادامه عملکرد فاجعه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پاسخ سوال Music/band همه چيز هست مرکز خيال مشکین چت روم مشگین چت خیاوچت روم خیاوی مشکین گپ چتروم شهرستان مشکین شهر اردبیل چت اردکلوب سبلان چت ساوالان گپ Download xbox games بسکتبال Medusa